APK

Onderhoud en reparatie

Bandenservice

Aircoservice

Onderdelen verkoop

Occasions

Diagnose

Schadeherstel en taxatie

Reparatie en onderhoud

Voor al het onderhoudswerk en reparatie werkzaamheden aan uw voertuig bent u bij Apk Service Leiden aan het juiste adres. Door ons geavanceerde apparatuur van hoge kwaliteit zijn wij in staat om technische problemen aan uw voertuig op te lossen, en u snel weer verder op weg te helpen. Alle werkzaamheden en bijkomende kosten worden vooraf met u besproken zodat u op de hoogte bent van wat er met uw auto gebeurt en niet voor onverwachte kosten komt te staan. U hebt zelf de keuze om te kiezen voor originele onderdelen, huismerken of gebruikte onderdelen. Tevens bieden wij in overleg garantie op onze werkzaamheden en onderdelen.

Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!

APK-keuring + kleine beurt met

50-puntencheck € 120,95

Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!

APK

Bij APK Service Leiden bent u aan het juiste adres voor uw APK keuring. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en beschikken over de juiste kennis en hoogwaardig apparatuur voor een goed, veilig en betrouwbaar uitslag van de keuring. Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. U kunt bij ons terecht zonder afspraak, maar indien gewenst kunt u altijd met ons een datum en tijd afspreken. Schroom niet en neem contact met ons op via onderstaand telefoon nummer.

Diagnose

APK Service Leiden beschikt over uitgebreide diagnose- en testapparatuur. Door ons apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en gediplomeerde autotechnici zijn wij in staat om snel achter de oorzaak van een storing te komen. Hierdoor kunnen wij efficiënt, gericht en zo goedkoop mogelijk u weer verder op weg helpen.

Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!

€ 460 voor het formaat 155/70/13 voor Opel Corsa, Renault Clio en Twingo, Ford Ka


€ 475 voor het formaat 175/65/14 voor Opel Corsa, Renault Clio en Twingo, Suzuki


€ 499 voor het formaat 185/65/15 voor Volvo, Volkswagen Golf/Passat, Mazda, Seat


€ 499 voor het formaat 195/65/15 voor Volvo, Volkswagen Golf/Passat, Citroën, Toyota


€ 575 voor het formaat 205/55/16 voor Mercedes, BMW, Chrysler, Audi, Ford


€ 575 voor het formaat 225/55/16 voor Mercedes, BMW, Chrysler, Nissan


€ 645 voor het formaat 205/45/17 voor Mercedes, BMW, Chrysler, Ford


€ 665 voor het formaat 225/45/17 voor Mercedes, BMW, Chrysler, Renault


€ 699 voor het formaat 225/40/18 voor Mercedes, BMW, Chrysler, Toyota


Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!

Bandenservice

Bij APK Service Leiden kunt u terecht voor een voordelige en snelle bandenservice. APK Service Leiden biedt u een compleet pakket aan als het om banden gaat: van het repareren van een lekke band tot montage en levering van nieuwe en/of gebruikte banden van topkwaliteit. Wij monteren banden en wielen in alle soorten en maten, ongeacht het merk of model auto. APK Service Leiden kan zowel nieuwe als gebruikte winter-, zomer- of all-season banden leveren van diverse merken. Het balanceren verrichten wij met onze computergestuurde balanceerapparaat.

Wij adviseren u graag over de beste autobandkeuze voor uw auto.

Aircoservice

Op het gebied van het service en reparaties aan uw aircosysteem kan APK Service Leiden u volledig van dienst zijn. Wij beschikken over de modernste apparatuur van hoogwaardige kwaliteit die uw airco systeem kan afvullen, vacumeren, onderhouden en kan controleren op lekkages. Bij een aircocheck wordt het systeem op lekkage, koelcapaciteit en hoeveelheid koudemiddel en andere vloeistoffen gecontroleerd. Indien nodig kunnen wij ook de benodigde reparaties uitvoeren.

Aircocheck met bijvullen € 60,00


Aircoservicebeurt met bijvullen € 100,00


Aircocheck met bijvullen + autocheck € 80,00


Aircoservicebeurt met bijvullen + autocheck € 120,00


Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!


Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!

Occasions

APK Service Leiden biedt naast al hun diensten, ook occasions aan. Wij hebben voor ieder wat wils en kunnen volledig aan uw wensen voldoen. Alle voertuigen worden voor de verkoop grondig gecontroleerd en klaargemaakt voor gebruik. Wij brengen geen afleverkosten in rekening. Ook na de verkoop staan wij voor u klaar. Zo krijgt u ieder jaar een gratis APK keuring voor de auto die u bij APK Service Leiden heeft gekocht, indien de auto nog in uw bezit is, en is garantie mogelijk in overleg. Het is ook mogelijk om een auto of ander voertuig in te ruilen voor een nieuwe bolide. Tevens kopen wij auto’s in. Neem contact op voor meer informatie of kom gerust eens langs in onze showroom.

Onderdelen verkoop

Bij APK Service Leiden kunnen wij u voorzien van de juiste onderdelen voor uw voertuig. Wij bieden u de keuze uit originele merk onderdelen, immitati onderdelen of gebruikte en/of gereviseerde onderdelen. Zo heeft u zelf in de hand welke onderdelen er aan uw voertuig worden gemonteerd. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Bel voor meer informatie 06 41811009 of kom langs!


Bel voor een afspraak 06 41811009 of kom langs!

Schadeherstel en taxatie

Schade aan uw voertuig is zeer vervelend. Naast dat het storend kan zijn voor het oog, kan het ook gevaren met zich meebrengen. Tevens daalt de waarde van uw auto ook aanzienlijk. Bij APK Service Leiden kunnen wij uw auto weer volledig opknappen, zodat u weer veilig en knap de weg op kan. Wij gaan zorgvuldig te werk wanneer het gaat om schade reparaties. Tevens fungeren wij als tussenpersoon voor uw verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen in geval van schade een schaderapport opstellen die u vervolgens kunt aanleveren bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer wordt hersteld en dat u krijgt waar u voor verzekerd bent.